Aardbeien van collega's

Van haarzuilen naar Wijk

Onze aardbeien zijn aan vernieuwing toe. Ze hebben ons een aantal jaar mooie aardbeien gegeven, maar ze zijn er ook een beetje klaar mee. Dat is overigens normaal voor aardbeien. Op zich maken aardbeien heel eenvoudig uitlopers en zijn ze makkelijk te stekken. Gelukkig zijn tuinders onderling elkaar goed gezind, en zo kwam het dat Afke op een zaterdagmiddag op Moestuin de Haar in Haarzuilens op haar knieën stekjes zat te knippen. Helaas waren de bordjes bij de tuin op miraculeuze wijze verdwenen, dus welk ras het precies is weet niemand, maar we verwelkomen Darselect, Korona en Somata alledrie :) Nu maar hopen dat ze op de Wijkse klei net zo goed gedijen als de Haarzuilense!

 

Wil je een blik werpen op de tuin waar ze vandaan komen? Check https://moestuindehaar.nl