Update Crowdfunding: tegenprestaties en uitvoering

aan de slag met de groeiplannen

Je hebt het vast al gehoord: de crowdfunding campagne 'Laat De Wijkse Moestuin groeien' is een groot succes geworden. We hebben maar liefst 112% van ons minimum streefbedrag opgehaald. Daar zijn we ontzettend blij mee. Niet alleen omdat de groei van de tuin nu gerealiseerd kan worden, minstens zo belangrijk is de betrokkenheid en steun die we voelen vanuit onze gemeenschap. 

 

Tegenprestaties

Met alle donateurs die gekozen hebben voor een tegenprestatie - zoals een boeket bloemen plukken onder begeleiding van Bea, of de oogst van een perenboom - is inmiddels contact geweest. De komende tijd zul je via onze social media af en toe een bericht hierover zien. 

 

Realisatie van de groeiplannen

Na de drukke zomerperiode, als de natuur de herfst ingaat, gaan we een start maken met de uitvoering van onze plannen. Tussen de perenbomen komt ruimte voor strokenteelt. We gaan een goede omheining en houtwal realiseren. Maar de hoogste prioriteit heeft een mooie toegang en een comfortabel pad naar de tuin. 

 

We houden je graag op de hoogte van de uitvoering van de plannen. We zullen je af en toe een mail sturen hierover (maak je geen zorgen: niet al te vaak!). Sponsoren die tevens oogstgenoot zijn, ontvangen ook verslag via de maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt de voortgang ook volgen via @dewijksemoestuin op Facebook en Instagram.