Aankondiging Crowdfunding voor De Wijkse Moestuin

Samen laten we de moestuin groeien

 

LAAT DE MOESTUIN GROEIEN | Lancering Crowdfunding

 

Zoals jij als oogstgenoot als geen ander weet, haal je in de Wijkse Moestuin verse groenten en fruit, op biologische wijze geteeld en altijd van het seizoen! Tuinder Bea stopt er, samen met een grote groep vrijwilligers, veel liefde en aandacht in. Dit jaar heeft de moestuin de kans om uit te breiden. Dan kunnen we nog meer mensen van gezonde levensmiddelen en een fijne dagbesteding voorzien.

 

Dat mooie vooruitzicht bereiken we natuurlijk niet alleen. We betrekken graag zoveel mogelijk mensen uit de omgeving bij het realiseren van de plannen. Het gemeenschapsgevoel - sámen iets tot bloei brengen - is namelijk een belangrijk aspect van de Moestuin. Dat toont zich op alle fronten: het praatje dat je maakt als je komt oogsten, de meewerkdagen, het koffiemoment met de vrijwilligers, de workshops; noem maar op! 

 

Mede daarom lijkt crowdfunding ons de ideale manier om de uitbreidingsplannen voor elkaar te krijgen. Draag jij ook een steentje bij aan de groei van de moestuin? De komende weken kun je als oogstlid het volgende zien verschijnen:

  • een vragenlijst: wij hebben diverse 'tegenprestaties' bedacht voor mensen die de Wijkse Moestuin financieel steunen. Een diner, een 'eigen' perenboom om een jaar van te oogsten, dat soort leuke dingen. Onze vraag aan jullie: vinden jullie deze aanbiedingen passen bij de gift die daar tegenover staat? Moeten we er minder voor vragen of juist meer? En hebben jullie zelf nog andere suggesties?
  • een crowdfunding-pagina op CrowdAboutNow
  • een filmpje over de moestuin
  • en nog meer campagne-elementen. We willen de crowdfunding-actie graag lanceren tijdens de opening van het tuinjaar, op 22 april.

Heb je ideeën of wil je alvast meer informatie? Neem dan contact op met Herman van Sprakelaar, hvansprakelaar@planet.nl