Afke stelt zich voor

Deze Stagiair van Warmonderhof droomt van eigen 'Homestead'

 

Hallo allemaal! 

 

Een aantal van jullie heb ik al eens gezien, en weer anderen niet. Ik ben er voornamelijk op de woensdag en loop dan stage voor mijn opleiding aan de Warmonderhof (hetzelfde als wat Bea ooit gedaan heeft). 

 

Ik wil alles leren van Bea (en jullie) om ooit zelf (als ik groot ben!) een eigen homestead te hebben. Zoiets als de Amish, maar dan waar vrouwen wel rechten hebben, en ‘leuke’ kleren mogen dragen en ook een computer of smartphone geen gek ding meer is.

Oftewel; ik zou heel graag mijn eigen voedsel telen, dieren houden en zelf een huisje bouwen, op mijn eigen stukje grond met vijver.

 

Sommige mensen denken dan meteen; ‘Uh ja leuk, maar waar leef je dan van?’ Van de online cursussen die ik geef (over kombucha brouwen, fermenteren) van de boeken die ik schrijf (ik heb bv een kinderboek geschreven over verlies www.afkehuitema.nl/w-auw-nu-ook-digitaal/) de projecten die ik doe (als projectleider bv ‘Lisdoddelint’ of ontwerper bv ‘Zuiver Vertrouwen’) de producten die ik ontwerp of het communicatieadvies wat ik aan gemeenten geef. Want dat doe ik nu ook al en vind ik bijna allemaal leuk!

 

Mijn interesses zijn breed, maar het gaat uiteindelijk allemaal om verbinding (met mezelf, de ander en de aarde). 

Ik hoop veel van jullie te leren en jullie beter te leren kennen, want het mag naast nuttig ook gewoon gezellig zijn toch? 

 

 

Mocht je meer willen weten over wat ik doe; neem dan gerust een kijkje op mijn website (www.afkehuitema.nl) of volg me op instagram (@biodynamic_chick), waar ik ook over/van De Wijkse Moestuin post. 

  

Gegroet! Afke