oogstgenoot worden

Je kunt op twee manieren oogstgenoot worden van Tuinderij 'De Wijkse Moestuin': via zelfoogst of een groentepakket. Hieronder leggen we uit wat deze twee opties inhouden. 

 

Wanneer je belangstelling hebt om deel te nemen in de Moestuin, neem dan contact op. Tijdens een rondleiding, kun je al je vragen kwijt en leg ik uit waar de Moestuin voor staat en vertel ik alles wat nog belangrijk is om te weten bij het oogsten.

 

 

Zelfoogst

Aan het begin van het kalenderjaar (tussen januari en maart) koop je een oogstaandeel. Met een oogstaandeel koop je een aandeel in de oogst van het komende tuinseizoen. Hiermee help je mij om te investeren in mest, compost, zaad en plantgoed. Tijdens het seizoen kunnen zich onvoorziene omstandigheden voordoen, waardoor een oogst tegenvalt. Door een aandeel in de oogst te nemen, neem je ook een aandeel in het risico. Daar staat tegenover dat je, als er veel te oogsten is, hierin ruim mee deelt.

Proefaandeel

Mocht je het oogstaandeel willen proberen dan kan je een proefaandeel kopen. Met een proefaandeel kan je vier weken lang proberen of het zelfoogsten je bevalt. Daarna kan je overgaan naar een oogstaandeel.

Strippenkaart

Je kunt ook kiezen voor een 40-strippenkaart. Elke strip is 1 portie groente.

groentepakket

Wil je graag genieten van de lokale, seizoensgebonden en op biologische wijze geteelde groenten van De Wijkse Moestuin, maar heb je niet de tijd om elke week zelf te komen oogsten? Neem dan een groentepakket: makkelijk, vers en gezond! Dit jaar gaan we voor het eerst groentepakketten aanbieden, als aanvulling op ons bestaande aanbod van zelfoogsten.  

Wil je meer informatie of wil je aandeelhouder worden? Ga naar contact en wij helpen je graag verder!