wat is een portie?

Dat hangt van twee factoren af:

1.      De totaal beschikbare hoeveelheid van een groente.

Bij schaarste zijn de porties klein, bij overvloed groot.

2.     Over wat voor soort groente gaat het?

 

Als het over “losse” groente (zoals boontjes en wortels)  gaat is een portie 250 gram. Bij de sluitkolen en de kropgroente is een portie 1 stuk.

 

 


Eens per week, twee weken of maand (afhankelijk van het seizoen) ontvang je een oogstbericht van de tuinder met informatie over wat er kan worden geoogst in de vorm van een oogsttabel.  Soms staan er lekkere recepten in het bericht en leuke kooktips.

Ook word je via een maandelijkse nieuwsbrief  op de hoogte gehouden over activiteiten en ander nieuws over De Wijkse Moestuin.

Ben je nog geen aandeelhouder; geen nood je kunt je op de nieuwsbrief abonneren, zodat je deze ook  krijgt en mee kunt lezen wat er in de Wijkse Moestuin is te doen.